Toont 1-24 van de 134 resultaten

Toont 1-24 van de 134 resultaten

Egeda werd in 1952 opgericht en was oorspronkelijk voornamelijk fabrikant van sanitaire producten en andere draai- en freeswerkproducten. De volgende decennia werd de eigen productie geleidelijk afgebouwd en werd omgeschakeld naar een exclusieve vertegenwoordiging van meerdere kwaliteitsmerken uit de sanitaire-, verwarmings-, ventilatiebranche en luchtzuivering.

Groothandel, installateur, loodgieter of architect kunnen op afspraak samen met hun klant de toonzaal van Egeda bezoek voor de producten van Kermi of Kaldewei.

Klanten kunnen het hele jaar door rekenen op snelle leveringen vanuit het centrale magazijn in Herentals. Al meer dan 68 jaar actief in de sanitaire-, verwarmings-, en ventilatiemarkt!

Als dynamische firma in volle groei is het vanzelfsprekend dat de professional kiest voor een innovatieve, betrouwbare en professionele partner die reeds gedurende decennia haar knowhow aangetoond heeft: Egeda is dan ook met recht en rede "Uw betrouwbare partner in sanitair, verwarming & ventilatie" te noemen !