Toont 1-24 van de 182 resultaten

Toont 1-24 van de 182 resultaten

Vasco is een vooraanstaande en vooruitstrevende HVAC provider in ventilatie, vloerverwarming, badkamerradiatoren en topproducent van designradiatoren in Europa. Met spitsvondige technologie en een doordachte eigentijdse – en tegelijk tijdloze – vormgeving, creëert Vasco innovatieve HVAC oplossingen die naadloos passen in elk interieur.

De continue zoektocht van het bedrijf naar alternatieve materialen, vernieuwende designs en innovatieve productiemethodes, leverde Vasco al meerdere awards en internationale prijzen op.

Vasco is ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd.

SUPERIA

Warmte, op maat van ùw comfortbehoeften

Superia is een staalradiator, made in Belgium, waar de tijd geen vat op heeft. Hij beantwoordt aan elke verwarmingsbehoefte tegen een betaalbare prijs en is al jaren het synoniem van degelijkheid, efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid. Geen wonder dat zoveel nieuwbouwers, verbouwers, architecten en installateurs in binnen- en buitenland voor Superia radiatoren kiezen. Een degelijke radiator is heel wat waard in deze tijd. Op zoek naar een efficiënte en betaalbare radiator, ook effectief bij lage watertemperaturen én met 10 jaar fabrieksgarantie? Gevonden!

Een vaste waarde voor de toekomst

Superia is al vele jaren een vaste waarde op de West-Europese radiatorenmarkt, maar dat betekent niet dat het op z’n lauweren blijft rusten. Superia kijkt vooruit. Samen met experts uit de wetenschappelijke wereld is Superia voortdurend op zoek naar nieuwe, slimme oplossingen. Om nog betere prestaties te kunnen leveren en om haar assortiment af te stemmen op de comfort-, verbruiks- en veiligheidseisen van morgen.