Toont 1-24 van de 167 resultaten

Toont 1-24 van de 167 resultaten

Walraven, is marktleider op het vlak van productie en verkoop van bevestigingsmaterialen voor verwarming, sanitair en elektrische installaties, brandwerende systemen en voorwand-systemen. Sinds de oprichting in 1942 is Walraven uitgegroeid tot een internationale onderneming met eigen productie- en verkoopvestigingen in diverse landen van Europa, de Verenigde Staten en China.

Uitgebreid assortiment
Walraven produceert en levert een ruim assortiment aan materialen dat wordt gebruikt door installateurs over de gehele wereld, zodat zij tijd besparen tijdens de montage en een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen bieden.

Het assortiment van Walraven is in te delen in Bevestigingssystemen (met o.a. beugels, railsystemen en accessoires), Brandwerende Systemen (met o.a. brandmanchetten en afdichtingsmaterialen) en Sanitairsystemen (met o.a. voorwand-systemen en een uitgebreid McAlpine assortiment).

De producten worden gebruikt in woningen, utiliteitsprojecten, offshore en industriële projecten.

De producten beschikken over de benodigde goedkeuringen en de organisatie is ISO 9001:2008 gecertificeerd. Hun ruime assortiment en expertise maken dat zij een oplossing kunnen leveren voor ieder project, hoe groot of complex dit ook is.