Toont 1-22 van de 22 resultaten

Toont 1-22 van de 22 resultaten

Als wereldwijde marktleider, vertrouwd merk en pionier op zijn gebied is Fernox de enige waterbehandelingsfabrikant die zich kan beroemen op zijn uitgebreide faciliteiten voor onderzoek en ontwikkeling.

De innovatieve producten - samengesteld en verpakt op een ecologisch verantwoorde manier - dragen bij aan het verbeteren van energie-efficiëntie, en helpen bedrijven en huishoudens hun CO2-voetafdruk te reduceren.

Internationale verspreiding

Met kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, België, Nederland, Spanje, Hongarije, China en de Verenigde Staten, heeft Fernox een echt wereldwijd bereik. Het bedrijf heeft een goede reputatie als grotere speler op het terrein van waterbehandelings-oplossingen, materieel en testen, en communiceert geregeld met leidende professionals in de branche van verwarmingssystemen, zoals fabrikanten van het oorspronkelijke materieel, associaties en overheidslichamen. Fernox doet ook zaken met systeeminstallateurs, verwarmingstechnici en thuisgebruikers.

Op wat voor manier u ook geïnteresseerd bent in de producten en diensten van Fernox, deze site zal een aantal van uw technische vragen beantwoorden en u informeren over de baanbrekende innovaties van het bedrijf.
Fernox was het eerste waterbehandelingsbedrijf ter wereld. Al vanaf de start in 1964 tot op de dag van vandaag beschikt het bedrijf over een innovatieve, pionierende geest.

Tegenwoordig vermarkt Fernox wereldwijd een respectabele serie leidende producten en diensten en is het het belangrijkste merk op zijn gebied. De producten van het bedrijf zijn kosteneffectief, werken goed onder allerlei omstandigheden en zijn op dit moment verkrijgbaar in 21 talen.

Als bedrijf opereert Fernox op vier verschillende terreinen:

  • Chemische waterbehandeling – van remmers en reinigingsmiddelen tot boilergeluid-dempers en lekafdichters
  • Traditionele loodgietersproducten – van vloeimiddelen en soldeersels tot pijpverbindingmengsels
  • Materieel – van pompen tot ketelsteenreduceerders en filters
  • Duurzame technologieën – warmtegeleidende vloeistoffen en reinigingsmiddelen

De voortreffelijke prestaties van Fernox zijn het resultaat van een grote betrokkenheid bij de uitgebreide interne afdeling onderzoek en ontwikkeling van het bedrijf. Dit heeft geleid tot innovatieve producten die Fernox helpen verder te bouwen aan zijn begerenswaardige reputatie als enig bedrijf in zijn soort dat zich bezighoudt met een doorsnee van alle aspecten van de traditionele verwarmingsmarkt. Het bedrijf richt zich ook op het steeds belangrijker terrein van duurzame technologieën met warmtegeleidende vloeistoffen voor zonnetoepassingen, grondwarmtepompen en luchtwarmtepompen.