Toont 1-24 van de 71 resultaten

Toont 1-24 van de 71 resultaten

Al meer dan 30 jaar ontwerpt en realiseert de familie De Keyzer de zinnenstrelende badkamermeubelen van Alke. Met een ontembare passie voor duurzame materialen en vooruitstrevende technieken, met permanente aandacht voor hoogkwalitatief comfort in elke badkamer.

Alke werkt samen met toonaangevende topontwerpers. Zij streven onophoudelijk naar comfort zonder compromissen, naar kwaliteit zonder toegevingen. Met oog voor het kleinste detail, stuwen zij de standaardnorm van het badkamermeubel naar woeste hoogten. De enige norm voor Alke is de perfectie!

GROUP DE KEYZER, 100 % BELGISCH MET DE K VAN KWALITEIT

Zo flexibel het aanbod van Alke, zo streng het kwaliteitsbeleid, in elk bedrijfsproces van de eigen productie. Alke is streng voor zichzelf en voor al zijn leveranciers. Als trendsetter is Alke het aan zijn status verplicht enkel te werken met de duurzaamste materialen. Zo bevestigt de groep elke dag haar streven naar een langetermijnrelatie, zowel met haar klanten en leveranciers.

Een Alke badkamermeubel garandeert onvoorwaardelijk: duurzaamheid, veiligheid, gebruikscomfort en een hoog designgehalte. 

Bovendien zijn alle badkamermeubelen van Alke perfect beschermd tegen waterschade, dankzij het gepatenteerde ‘Water Resistant System'.

Alle hout in uw Alke badkamermeubel is ook PEFC gecertificeerd.