Toont 1-24 van de 165 resultaten

Toont 1-24 van de 165 resultaten

Watts Water Technologies is een Amerikaans toonaangevend en beursgenoteerd bedrijf, gespecialiseerd in het vervaardigen van innovatieve producten voor HVAC en sanitair.

Sinds de oprichting in 1874 draagt Watts bij tot de technologische vooruitgang binnen de sector dankzij een focus op continue verbetering en ontwikkeling van hoogwaardige producten. Desterke knowhow, in combinatie met eigen waarden zoals betrouwbaarheid, gezondheid, veiligheid en bescherming van het milieu, maakt van Watts een onmisbare multinationale leverancier op het gebied van verwarming, sanitair en waterbehandeling. Dankzij een jarenlange ervaring en een grootschalige capaciteit voor de productie van zowel componenten als complexe systemen, is Watts uitgegroeid tot de ideale partner voor de technische groothandel, installatiebedrijven, industrie en OEM-klanten, en geniet Watts op uitgebreide schaal de aanbeveling van voorschrijvers.

Watts Benelux, met hoofdkantoor in Wingene (BE), verzorgt de verkoop en distributie van de Watts producten in de Benelux. Vanuit dit distributiecentrum garanderen zij een snelle levering van het standaard Watts assortiment.