Zacht water, da's altijd genieten!

Niet alleen behoren North Star waterverzachters tot de beste toestellen op de markt, met North Star vind je een partner die steeds paraat staat met advies en ondersteuning. North Star ™ is het private label van 's werelds grootste fabrikant van waterontharders voor huishoudelijk gebruik (sinds 1925).

95% van de onderdelen waaruit onze ontharders bestaan, werden volledig door ons ontwikkeld en vervaardigd. Inclusief zouttanks, harsflessen, kleppen en controlesystemen.

Afterservice

North Star heeft een netwerk van erkende technici, specialisten in waterbehandeling over heel België voor de inbedrijfstelling van apparaten, onderhoud en after-sales service.
Lekker water recht uit je kraan dankzij de exclusieve hybride technologie!
Met de North Star Hybrid wordt een waterverzachter gekoppeld aan een drinkwaterfilter. De hybride technologie combineert onthardingsharsen met een laag actieve kool, waardoor de Hybrid in staat is om kalk te verwijderen en drinkwater te filteren.

Download de Catalogus en ontdek de voordelen van waterbehandeling, maak kennis met ons assortiment en kom te weten welk toestel bij jouw klant past.

 

Neem, voor meer informatie, zeker ook een kijkje op onze website: https://north-star.be/nl .